Contact

Gemeenten zijn sinds 2015 vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van haar inwoners. Het gaat dan om ondersteuning bij het behouden van de zelfredzaamheid en het deel nemen in de samenleving. Ook zwaar belaste mantelzorgers kunnen ondersteuning vragen. Het doel is om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen en de naaste mantelzorger in staat te stellen zolang mogelijk de zorg te kunnen geven.

Wilt je weten of je in aanmerking komt voor een indicatie van deze vorm van begeleiding en ondersteuning:

  • vraag een gesprek aan met een Wmo-consulent van het Lokaal Loket of met het sociaal wijkteam binnen je eigen gemeente.
  • neem met mij contact op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

Momenteel heb ik contracten afgesloten als Aanbieder van Specialistische Begeleiding met de gemeenten: Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Teylingen, Noordwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Wanneer er een indicatie is vanuit een van deze gemeenten voor deze vorm van begeleiden kan ik gekozen en ingeschakeld worden. Er moet dan een maandelijkse eigen bijdrage betaald worden van € 17,50 per maand. Ook kan ik vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) of particulier ingezet worden.

Advies- en Ondersteuningsbureau Peschier

Anemoonstraat 27
2201 CN Noordwijk

Mobiel

06 41 88 97 05

E-mail
Website